jom naik belon

weh korang

as in: fareez, azman, syida, uyun, poji, ben, dan mereka2 di area bangi 

mari naik belon

rasa macam sangat seronok

pasti weekend kita meriah

7 responses to this post.

  1. Posted by fareez on March 18, 2009 at 8:04 pm

    rase macam ko orang yang tau pasal aku 100%

    agak terguris hati ko ade brani lagi ajak men belon sabtu ni dikala aku da nak stop jalan2 smpai dapat duit…

    haish~

    brape eh? boleh setting ni😛

    Reply

  2. Posted by sassy on March 19, 2009 at 2:19 am

    saya bakal menaiki kapal terbang lagi 5 jam… jika mahu menaiki belon bersama,cuma pada tanggal 22hb sahaja … sgt teruja dan seronok dgn aktiviti yg telah disarankan … *hampa*

    Reply

  3. Posted by nirzan on March 19, 2009 at 9:11 am

    dude..jom mintak syida blanje..die pun dh lame x byr zakat tu..kite ni dh masuk golongan layak menerima zakat ni..miskin gle dh

    Reply

  4. hey thx for sharing.
    aku curik ek idea.. and see if anyone wanna coem with me. bwahha

    Reply

  5. Posted by nirzan on March 19, 2009 at 2:17 pm

    curi la cik raje weh..jalan sekali pun leh~

    Reply

  6. Posted by uyunshahida on March 19, 2009 at 4:58 pm

    hmm…kenapa la belon ni ade masa gaji tak masuk lagi yea????haish….

    Reply

  7. Posted by sassy on March 22, 2009 at 9:29 am

    siuts !!
    apsal lak korang layak dpt zakat ? kerja bagus, kereta ada, baju-bajan korang pun siap drpd “spain” dan “uk” … so now, aku ag layak dpt zakat dr korang … ehehehehh … Yin, belanja aku pwisss .. tengs !

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: