last post in utp

hari ini hari terakhir. ni last post before aku cabut komputer and pack evrything. baru lepas hantar hardbound, serah kad matrik, and send clearance form to registry. sebelum tu aku pegi lunch dengan maryam, basuh kereta dan we talk and say goodbye to each other. sedih gile. lepas ni nk kne ckp goodbye to semua kawan-kawan juga. sekali lagi sedih. tapi kene kuatkan hati sebab semua org pun kene hadapi situasi yang sama. 

sebelum balik, aku nk cakap terima kasih kepada semua ats segala jasa, budi dan kebaikan korang kepada aku. dan juga nak mintak maaf atas segala kecik hati, kasar bahasa dan keterlanjuran kepada semua. kenangan dan pengalaman selama lima tahun untuk diri aku berakhir petang ni bila aku gulingkan tayar kete kuar dari gate. kejap lg aku dh nak balik. terlalu banyak yang aku nk tulih sebenarnya, tapi masa tak mengizinkan. aku janji, bila aku dh settle down kat rumah nanti, aku tulih banyak2 ok. 

ok la. btul2 nak off komputer. selamat tinggal semua. semoga jumpa lagi lepas ni. keep on texting and call and mailing me. and do let me know if there is any updates on yourself. good luck to everyone. may our future shines and full of happiness.

p/s: oh hari sungguh panas, dh penat mengangkat barang-barang..mahu bertolak sebentar lagi..byebye semua

3 responses to this post.

  1. Maybe we were not close then, but it’s been great knowing you. Janganla sedih2, insyaallah friendship can last. Good luck and keep in touch =)

    Reply

  2. Posted by takep on December 4, 2008 at 3:49 am

    Bye Apam..

    Reply

  3. Posted by enoll on December 9, 2008 at 3:11 pm

    jangan riso… kalo ko dapat kerja kat kl nnt kita jadikan ritual mingguan utk berkarok di ampang park ke.. sogo ke.. he he he~ aku takde kawan segile ko dah nak buat kerja2 sebegini.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: