is it because of genetics?

have you all learned biology in high school? or have you ever heard about the feebleness of genetics in malay’s cells?

well, think about this. when a malay married to a chineese, the children they produced will be more chineese look alike. how about when a pakistan genetics mixed with malay DNAs, the product will be hairy, beardy and have brown eyes. and when a malay girl gave birth to a son of an english lad, the boy will have skin that turn pinkish red under hot sun.

why this happen?

simple. its because of malay genetics was proven to be frail and weak compare to other genetics, as what we learned in biology class. the fact was scientifically tested and studied. duhh..

here’s the point. is this the same reason why malay always being beated by chineese in businesses, and always being behind in study and technology by westerners?

mungkin ada benar dan kaitannya. itu anggapan dan idea bodoh aku. tapi, cuba pikirkan. kalau betul lah idea crap aku ni, patut ada saintis-saintis melayu yang cuba mengubah genetik melayu supaya kita tidak lagi ketinggalan dalam semua bidang, tidak lagi kalah kepada genetik-genetik yang lebih power. tapi, janganlah pula diubah genetik kulit coklat, mata hitam dan berambut ikal itu, sebab nanti apa lagi yang tinggal dengan identiti melayunya.

p/s: trimas cimah for the thought..aha

2 responses to this post.

  1. Posted by fareezyusoff on November 26, 2008 at 12:21 am

    oi gile, teori kamu crap.

    melayu punye genetics lemah sebab they dont have the dominant features la~ because melayu itu sendiri adalah campuran. so genetics itu genetics campuran.dominant dia da xsedominant mana.mat salleh, cina, pakistan, itu semua boleh dikatakan masih lagi ade genetic dominant.macam kalu ko campor teh ais ngan air kopi…mane nak ade rupe teh ais.

    Reply

  2. sori comment lambat, tatau kau akan pasan ke tak
    tapi aku disagree bahawa melayu lagging kerana genetics, pasal bagi aku, tu la ideologi charles darwin
    bile europeans start conquer satu dunia (especially afrika) diorang pasan yg civilization diorang jauh lebih maju dari africans, so diorang (diorang tu ialah darwin dan followers dia) merasakan yg kaum europeans lagi advance dlm evolution stage daripada black people, so diorang rase diorang ade rights utk gunakan ‘less advanced’ people ni utk diperhambakan
    so mengatakan genetics adalah faktor kenapa melayu lagging adalah mcm mengatakan yg kite ni ‘less advanced’ berbanding kaum2 lain
    bagi aku, melayu lagging PURELY BECAUSE of culture, culture kite terlalu bertenang, tak competitive mcm americans europeans japanese and our local chinese for that matter
    tapi tu pendapat aku la
    everyone is entitled to their own opinions

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: