ini post betul2 bosan dan xtau nak wat ape

my uncle’s house where i am now. open house he would have in an hour past this time. saya sangat bosan, sebab rumah die dh dipenuhi orang-orang yang tak dikenal, minah-minah belen entah dari mana dan beberapa makcik-makcik yang asik mengomel bergossip. ramai juga budak-budak berlari berkejaran, tapi aku malas melayan. so here i am, crapping and mumbling by myself. gile x suke orang-orang berlagak poyo dihadapan rumah, hisap rokok sambil gelak-gelak. oh mane adik-adik aku belum sampai dari pahang~

lekas lah masa berlalu. x saba menunggu kehadiran fareez, azman dan hanisah, dan boleh beransur pulang ke universiti tercinta.

oh lahh..biasa nya aku tidak begini. aku peramah, sukakan crowd dan mudah mesra dengan sesiapa pun. tapi hari ni aku rasa sangat lain. mungkin period kot. rasa mahu escape kemana-mana, melarikan diri dari makcik-makcik yang sibuk bertanya di mana belajar dan bila nk kahwin.

payehhh cepat laa dtg wei..aku dh mati kutu ni..x larat melayan budak-budak bermain perang-perang. ohh lebih baik pergi berbual dengan brother tokey satay. dia nampak rancak merenjis-renjis satay nya. jom!!

sapa nak makan nasik beriyani gum dan acessory-acessory nya, gulai tepoyak ikan patin sungai pahang, daging kijang hutan grik salai goreng, satay kajang free flow, kambing putar/golek, home made chocolate moist cakes, puding raja dan lain-lain common food mcm spaghetti dan char-kuewteow, datanglah ke rumah di manjalara ni. bermula sekarang sampai petang. tapi lepas pukul 3 aku dh chow balik yah~!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: